• Fri frakt (från 599 kr)
  • Fria byten
  • 1-3 dagars leverans

Integritetspolicy

 

Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att handla hos oss. Vi gör vårt allra bästa för att skydda dina personuppgifter. Den 25 maj 2018 trädde en ny lag - GDPR - i kraft, den ställer ännu högre krav på oss som företag när vi samlar in och lagrar dina personuppgifter än tidigare lagstiftning. 

Personuppgifter

Genom att handla hos Mindyourpeace/Mindyouryogini accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund. Mindyourpeace/Mindyouryogini är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden detta för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.  Annan marknadsföring såsom kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Betalleverantör

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda mot bedrägeri.  Den betalleverantör (betaltjänster) som vi använder oss av är i nuläget Klarna.

Fraktbolag

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med oss av specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. De fraktbolag vi samarbetar med är Postnord och Schenker.

Nyhetsbrev

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår leverantör av nyhetsbrev. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder oss i nuläget Monkeychimp för utskick av nyhetsbrev.

  • Rätten till tillgång av dina uppgifter

           Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss.

  • Rätt till rättelse

    Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som  du anser är bristfällig.

  • Rätten att bli glömd

    Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

  • Ansvarig för dataskydd

    Mindyourpeace/Mindyouryogini är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och för att se till att se till att GDPR efterlevs.

  • Så skyddar vi dina personuppgifter

    Vi använder oss av industristandard som SSL och algoritmer som är envägs för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

    För butiken använder vi svensk plattform, Wikinggruppen (WGR AB) och följer deras rekommendationer när det gäller personuppgiftslagen.

  • Ändringar av allmänna villkor 

            Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade    

            villkoren anses av kund vara accepterade i samband med kundens order eller besök på webbplatsen.

 

Tvist och lagval

  • I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

  • Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

  • Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt