• Fri frakt (från 599 kr)
  • Fria byten
  • 1-3 dagars leverans

Vår filosofi

Om du mår bra mår världen lite bättre.

Välkommen till Mind Your Yogini. Hos oss hittar du alla kläder och all utrustning du behöver för att bejaka både din yttre och inre yogini, på och utanför mattan. Alla våra produkter är omsorgsfullt handplockade från varumärken världen över, för att göra din yoga och hela livet runtom lite roligare. Våra partners är entreprenörer som liksom oss delar passionen för yoga och att få bidra till en bättre värld och du kan känna dig trygg med att de produkter du hittar på Mind Your Yogini är tillverkade under schyssta förhållanden. Vi säljer enbart produkter som är etiskt tillverkade och framtagna med omtanke för både medmänniskor, djur och natur. 

Vi tror på kraften i att stanna upp och ge plats för det som är du. När du ger dig själv utrymme, kommer det att spegla av sig även på din omvärld. Även om du egentligen inte behöver några speciella kläder eller någon särskild utrustning för yoga, hoppas vi att du ska hitta något hos oss som ger dig möjlighet att uttrycka din inre yogini, inspirera dig och får dig att känna dig som din bästa version av dig själv. Mind You Yogini är grundat och drivs av Pia Wetterberg, utbildad yoga- och meditationslärare (RYT 200 ) samt mindfulnessinstruktör. Läs gärna om hennes resa nedan.

Om du har tips på något varumärke som vi borde kolla in, hör gärna av dig!

 

Om Pia – grundaren av Mind Your Yogini

Min resa från prestation till meditation. 

Från ekonomi och marknadsföring, beteendevetenskap och psykologi till en oas på nätet med produkter för yogalivet och din inre yogini. Ibland tar livet med dig på en resa som du själv inte kunnat förutspå. 

Så har det varit för mig.

Min inre resa började 2004, i en liten studio på en bakgata på Östermalm. Då var yoga fortfarande relativt nytt och outforskat. Efter mitt första pass, Bikramyoga ( då nytt i Sverige ), var jag helt euforisk. Sedan den dagen har yogan varit en del av mitt liv, ibland mer och ibland mindre.  

De stunder då yogan tagit mindre plats i mitt liv, har även jag, Pia, fått mindre plats. Jag har varit på språng, inte stannat upp och inte tagit mig tid för att vara närvarande med hela mig. Ett slumpartat möte och en efterföljande kurs i mindfulness, medveten närvaro, fick mig att återuppta yogan. Med andning, meditation och yoga som verktyg, hittade jag tillbaka till mig själv. Jag åkte på retreats, studerade filosofi från öst, betydelser av yoga och vetskapen bakom. En ny värld öppnade sig. Jag, som var skolad att prestera, började se världen med nya ögon. 

Mitt i allt detta åkte jag och familjen till Thailand. Det här var vid årsskiftet 2009/2010. Som ensam morgonpigg i sällskapet, gick jag tidiga promenader längs stranden och hittade en favoritplats där jag stannade till för att meditera. Under dessa tidiga morgnar mötte jag alltid samma buddhistmunk. Vi nickade och fortsatte med våra promenader. På nyårsdagen kom han fram till mig. 

Madam, I can see that you are struggling with something. Perhaps you should continue to listen inside and use your true calling and help people connect with their inner light. 

Han gav mig ett flätat armband i lila. 

Jag bär det fortfarande. 

Idag är jag utbildad yoga- och meditationslärare (RYT 200) samt mindfulnessinstruktör. Jag brinner för att ge människor verktyg för inre välmående, något jag hoppas att Mind Your Yogini kan bidra till. Jag har länge drömt om att skapa en oas på nätet där jag kan samla noggrant utvalda produkter för yogalivet. Det som driver mig är viljan att få fler att lysa upp och känna sig bra i livet, såväl som på yogamattan. Om jag genom Mind Your Yogini kan inspirera och motivera fler att titta inåt och för ett litet, litet ögonblick stanna upp och reflektera, hitta sin inre kraft och må bra. Då blir jag väldigt glad. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt