• Fri frakt (från 599 kr)
  • Fria byten
  • 1-3 dagars leverans

Att välja yogamatta

Att välja yogamatta är ett viktigt val, troligen skall du och din yogamatta hänga ihop under en längre tid.

Därför kan det vara bra att börja med att fundera över vad just du behöver för yogamatta, din livsstil och dina prioriteringar.

Vad behöver just du?

Hur ofta kommer du att använda den? 

Söker du en speciell matta som tex en miljövänlig eller en i kork?

Vill du kunna ta med dig mattan till yogasalen och på resor eller tänker du använda den endast hemma?

Viktigt är att yogamattan är bekväm och ger dig ett bra grepp, så att du inte glider. Bestäm hur mycket du vill lägga på en yogamatta. 

Priserna varieraroch även i yogans värld får du vad du betalar för, i kvalité, hållbarhet och miljötänk. Vissa av mattorna som du hittar hos oss har livstidsgaranti.

Vilken yogastil du utövar påverkar ochså vilken yogamatta du väljer, för yin, kundalini och restorative -yoga kanske du önskar en något tjockare matta. För de något mer fysiska yoga -grenarna kanske du vill ha en något tunnare för att underlätta balansen.

Strukturen på yogamattan är viktig, allt för att säkerställa att du inte glider utan får ett bra grepp.

Välj sedan sist vilken stil, färg och märke. det är inte oväsentligt då du skall ha din matta under en längre tid. Investera i en yogamatta som kan vara din följeslagare i vått och torrt och som du verkligen gillar.

Vi finns här för dig om du vill ha hjälp att välja matta. Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst via teledon eller mail. Vi älskar att prata om yogamattor!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt